jueves, 6 de septiembre de 2012

PORTA I VALLA PER DELIMITAR UNA FINCA

Uns dies abans de marxar de vacances vam fer una feina per poder delimitar una finca, aquesta finca té la particularitat que és de forma rodona i que a més a més havia de ser una valla que es pogués obrir com una porta de dues fulles, per poder entrar un vehicle.

Abans de tot vam haver de fer una plantilla per poder curvar els marcs de les portes i les valles de forma exacte. Un cop ho vam tenir fet, ho vam anar a presentar a l'obra per veure que tot anava bé i no haviem de tocar res. Normalment això no es fa però en aquest cas la dificultat de la feina ens hi va obligar.
Quan vam veure que tot encaixava vam portar a pintar les portes a www.pintorsvila.com una empresa que es dedica a pintar i sorrejar tot tipus de material. Amb el sorrejat del ferro el que fan és tirar particules d'arena a pressió i treuen tota la grassa i matèria superficial del perfil per poder pintar a sobre i que tingui una durada molt més llarga la pintura.


A l'hora del muntatge vam haver de fer uns forats ben profunds i posar-hi formigó perquè no hi haguessin problemes de moviment de les fulles amb el temps,ja que les dimensions són bastant considerables.

També vam montar un tram de barana a sobre del mur a continuació de les portes per acabar de tancar-ho tot.
El material utilitzat és una malla electrosoldada d'unes varilles de 5mm de gruix que van fent uns quadrats de 50x50mm



La valla que continua a les portes


Un cop acabat tot té aquest aspecte, i el que és més important el client té la finca delimitada i ningú li passarà per dins el pati.



Porta oberta que tanca sobre la fulla passiva

Visió des de un lateral amb un tros de valla, els fixes i la porta de dues fulles




Visió des de l'altre banda del carrer


No hay comentarios:

Publicar un comentario